René Innemee
& The Revival Band

René Innemee: gitaar, zang
René begon zijn muzikale loopbaan in de 60er jaren. Begin 70er jaren wordt René lid van The Walkers, waar hij grote successen mee kent. Daarna volgen diverse projecten, zowel solo (o.a. als Ray T. Jones) als met diverse bands zoals The Press, Dance! Dance!, Lafayette, Three Of A Kind en The Revival Band.
Jan Köhler: gitaar
Geboren in de Czech Republic, alwaar hij ook zijn muzikale opleiding genoot, tourt hij vanaf zijn 15e levensjaar met meerdere bands door Europa, met name Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg en Scandinavië, om zich in 1982 in Duitsland in de omgeving van Saarbrücken te vestigen. Na afronding van zijn studie aan het MGI (Münchner Gitarreninstitut) houdt hij zich hier vooral bezig met het produceren van lokale Duitse en Luxemburgse bands in zijn studio in Wadgassen en de gerenommeerde Linster Studios in Luxemburg. Zijn rust en bescheidenheid maken van hem tevens een hoog gewaardeerde gitaarleraar aan verschillende Duitse muziekscholen.
Jan Koehler
Jos Wijnands: bas, zang
 
Jos Wijnands
Ab van Goor: drums, zang
Ab is met name bekend geworden als drummer, zanger en componist van de bands Windmill en Partner. Na de successen met deze bands heeft Ab zich vooral gestort op studiowerk.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Ab is nu ook weer "live" actief bij The Revival Band.
Peter Groenendal: keyboards, gitaar, mondharmonica, zang
Peter is ook een "veteraan" in de muziekwereld. Zo heeft hij in de 70er jaren van zich laten horen met de band Rainbow, waarmee hij op tour is geweest met Brotherhood Of Man. Daarna volgden projecten met bands als Pepperbox, Dance! Dance!, Three Of A Kind en The Revival Band.

Facebook https://www.facebook.com/reneinnemeerevivalband

Privacy-informatie voor bezoekers van deze website
Laatste wijziging:  13-03-2019
Copyright © 2000 - 2020 René Innemee / Theo Solberg.
Alle rechten voorbehouden.